We create spaces,
to improve the human experience.

Δουλειά μας είναι να δημιουργούμε το δομημένο περιβάλλον της ζωής των ανθρώπων και να δημιουργούμε μοναδικές κατασκευές που θα φιλοξενούν κάθε είδους ανάγκη. Ακολουθώντας όλες τις σύγχρονες εξελίξεις προσφέρουμε αρχιτεκτονικές και τεχνικές λύσεις, για την διασφάλιση ενός υγιούς, άνετου και βιώσιμου περιβάλλοντος, αναγνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες κάθε χώρου.  

Επιδιώκουμε τα έργα μας να εμφανίζουν ιδιαίτερη αισθητική και να ενισχύουμε την εμπορική τους αξία καλύπτοντας τις ανάγκες των άμεσων χρηστών τους. Τα έργα μας περιλαμβάνουν κτίρια κατοικιών και πολυκατοικίες, εξοχικές κατοικίες, βιομηχανικά εγκαταστάσεις και αποθήκες, supermarkets, ξενοδοχεία και λοιπές τουριστικές εγκαταστάσεις, κτίρια εκπαίδευσης, κτίρια υγείας, αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, κτίρια εφοδιαστικής αλυσίδας Logistics.

Από το όραμά μας για το μέλλον προέρχονται οι θεμελιώδεις αρχές που εφαρμόζουμε σε κάθε έργο της V. GRIGORIADIS & PARTNERS. Επιδιώκουμε τη δημιουργία ενός βιώσιμου περιβάλλοντος διαμονής και εργασίας, με χώρους ασφαλείς, καλαίσθητους, με καθαρό αέρα και ανθρώπους που απολαμβάνουν κάθε στιγμή της ζωής τους. Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνουμε στην εξοικονόμηση κόστους της κατασκευής χωρίς να μειώνεται η ποιότητά της, στη γενική βιωσιμότητα των κατασκευών και στη λειτουργία των κτιρίων με οικολογικό προσανατολισμό και πράσινο περιβαλλοντικό αποτύπωμα.


Το όραμά μας.

“Τραβάμε την πρώτη γραμμή σε έργα ζωής
γιατί για εμάς ο κάθε πελάτης είναι μοναδικός!”.

Vassilis Grigoriadis Image

Βασίλης Γρηγοριάδης
Founder of V. GRIGORIADIS & PARTNERS
Βασίλης Γρηγοριάδης

Ο Βασίλης Γρηγοριάδης ήταν ο ιδρυτής και επικεφαλής της V. GRIGORIADIS & PARTNERS. Γεννήθηκε το 1961, σπούδασε Αρχιτεκτονική στο Πανεπιστήμιο της Φλωρεντίας και από το 1986 εργαζόταν ως ελεύθερος επαγγελματίας Αρχιτέκτων Μηχανικός. Απεβίωσε το 2020.

Διετέλεσε μέλος της Αρχιτεκτονικής Επιτροπής ως εκπρόσωπος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, ήταν μέλος της Μόνιμης Επιτροπής Αρχιτεκτονικών Θεμάτων του ΤΕΕ Κεντρικής Μακεδονίας και Πρόεδρος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ.Κ.Μ. από το 2014 έως το 2017. Αποτέλεσε εκλεγμένο μέλος της Κεντρικής Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ καθώς και της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ.Κ.Μ. από το 2016 έως και το 2020.

Αγαπητός φίλος και συνεργάτης, ο Βασίλης Γρηγοριάδης ασχολήθηκε με πλήθος έργων κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας. Στόχευε πάντα στην προβολή της ομαδικής δουλειάς, για την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στον πελάτη και γι’ αυτό ίδρυσε την V. Grigoriadis’ Team.

Γιατί όπως έλεγε πάντα… We are a team!

V Grigoriadis Partners Logo
BCEN logo